Handling, Levertijd & Retouren

We streven altijd naar een snelle, optimale service! Is er echt nood aan de man? Weet dat we graag een stapje extra doen. Voor onze transporten werken we met de volgende vervoersbedrijven; PostNL, UPS, DHL en VDSV. De goederen worden zorgvuldig verpakt om breuk te voorkomen. Mocht er een breuk tijdens het transport ontstaan dan wordt dit uiteraard vergoed. Indien producten voorradig in Amsterdam, houdt rekening met een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Neem voor een spoedlevering contact op met kantoor; tel: 020-4635016 of email: office@apssupply.nl.

Levertijd
De reguliere bezorgtijd van voorraadartikelen is tussen 1 tot 5 werkdagen.
Bestelartikelen hebben doorgaans een levertijd tussen 1 tot 8 werkdagen.
Let op: De verwachte levertijd en getoonde voorraden zijn indicatief en onder voorbehoud van tussentijds geplaatste orders. Wil je zeker zijn van een leverdatum? Bel met APS office op + 31(0)-20 -4635016

Is jouw bedrijf gevestigd in Amsterdam?
Als je vóór 10.00 uur bestelt, wordt er (mits voorradig) dezelfde dag geleverd!

De postcode regio's waarvoor deze service geldt zijn: 1011 t/m 1118 (Amsterdam en Schiphol), 1181 t/m 1189 (Amstelveen).

Tarieven
Onderstaande bezorgtarieven gelden binnen Nederland. (de besteding en tarieven zijn exclusief BTW).

€ 0 - € 150 : € 12,50
€ 150 - € 350 : € 22,50
€ 350 - € 750 : € 32,50
Vanaf € 750 : Gratis bezorgd

Verzendkosten in Amsterdam:
€ 0 - € 95 : € 7,50
Vanaf € 95 : Gratis bezorgd


Retourbeleid

Als je jouw bestelling wilt retourneren staan wij uiteraard klaar om je te helpen. Je kunt onze producten binnen 21 dagen ruilen mits:

- Alle producten ongebruikt zijn
- Alle producten zich in de originele verpakking bevinden
- De producten geretourneerd worden binnen de 21 dagen retour termijn


Uitzonderingen hierop zijn speciaal voor de klant bestelde items en op maat gemaakte producten. Producten met een logobedrukking, kunnen niet retour genomen worden. Bestelartikelen zijn onder andere machines en producten van de merken Churchill en Dudson. Voor een specificatie verwijzen wij je graag door naar office@apssupply.nl.

Retour sturen
Mits alle retour te sturen spullen voldoen aan eerder gemelde eisen, wordt onderstaande staffel aangehouden. Hierbij worden kosten in rekening gebracht aan de hand van het gewicht van de omverpakking van de retour te sturen goederen.

Kleine pakketten (0kg - 10kg) -> €7,50 ex. Btw UPS
Middel pakketten (10kg - 15kg) -> €10,00 ex. Btw UPS
Grote pakketten (15kg - 20kg) -> €15,00 ex. Btw UPS
Halve pallet (20kg – 75kg) -> €65,00 ex. Btw VSDV
Volledige europallet (75kg – 140kg) -> €130,00 ex. Btw VSDV


Bovenstaande kosten zijn slechts een leidraad. Retourzending kosten worden 1 op 1 gefactureerd naar de verzender. Om de retourzending aan te vragen, willen wij je vragen onderstaand formulier in te versturen naar office@apssupply.nl. Op basis van de aanvraag zal onze backoffice doorgeven of je de retourzending kunt aanmaken door het retourformulier in te vullen en bij te voegen in de zending.

Retourformulier-APS-2024

Niet aangenomen items
Mocht het blijken dat de retour gekomen goederen zich niet in originele staat bevinden zoals aangegeven in ‘retourbeleid’, worden deze items vernietigd en zal er geen credit plaatsvinden. Je wordt hiervan niet op de hoogte gesteld.

© 2024 APS Glass & Bar Supply Algemene Voorwaarden Cookiebeleid
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Visa
Website ontwikkeld door Chase Marketing

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.